Workshops

Målet er at øge trivslen i jeres hverdag, fordi mennesker der har det godt, de gør det godt, og det afspejler sig i bundlinien.

Kom godt i gang, eller fortsæt den positive udvikling i din virksomhed

Gennem strukturerede workshops hjælper jeg din virksomhed, uanset om det handler om, at komme i gang med jeres nye udvikling, eller om at fortsætte derfra hvor I allerede er. Der er fokus på trivsel i hele organisationen.

Workshoppene tilpasses dine mål, virksomhedens størrelse og de enkelte medarbejdergruppers behov – så uanset om I er få eller mange, kan I deltage og få værdi ud af det.

Nedenfor finder du mine tematiske workshops. Læs med og lad dig inspirere.

Workshops

Træk vejret

Vores åndedræt er mere end bare en automatisk funktion; det er et kraftfuldt værktøj for vores velvære. Åndedrættet afspejler vores fysiske og mentale tilstand, og omvendt kan vi påvirke vores tilstand gennem bevidst vejrtrækning.

Lær hvordan, og meget mere i denne workshop.

Fra pris 15.000 kr. ex. moms

 

Workshops

Smil og ret dig op

Smil smitter, og det samme gør energi – både den positive og negative.

Hvordan undgår vi at blive smittet af andres negative energi, og hvad gør vi, når det sker?

Dette og mere kan denne workshop hjælpe med svar på.

Fra pris 15.000 kr. ex. moms

 

Workshops

Mærk kroppen

Hvad sker der når vi mærker kroppen?

Når vi mærker kroppen, lytter og forstår hvad den fortæller, har vi fri adgang til det fulde repertoire af vores potentiale.

Her er vi nærværende, tilstede, autentiske og groundede. Kort sagt “meget mere os selv”. Det afspejler sig direkte i vores evne til at træffe gode og hurtige beslutninger, og det ses på bundlinien.

Gå derfor ikke glip af denne workshop.

Fra pris 15.000 kr. ex. moms

 

Referencer

Styrkede fællesskab og gejst op til valget

Perioden op til et folketingsvalg er en super travl periode for os alle. Vi vidste, at vi ville have brug for at styrke fællesskabet og gejsten i de ofte lange arbejdsdage i vente.

Jeg havde tidligere mødt Anne-Lene på en workshop, hvorfor det var en no-brainer at bestille et Intelligent Posture oplevelsesforedrag.
Anne-Lene formidler med gejst, hvor det er svært, for ikke at sige umuligt, ikke at lade sig rive med. Hun taler levende, og er meget fagligt funderet og yderst generøs med sin viden.

Og så er det tydeligt at mærke, hvor meget hun brænder for at skabe udvikling hos dem hun arbejder med. Vi smiler stadig.

Lillian Hansen, Fuldmægtig, Statsministeriet

Redskaber til fokus, energi og restitution

De tre sammenhængende workshops, hvor der var en god balance mellem ro og reflektion, og en blanding af yderst brugbare fysiske øvelser, var et godt valg.

– For mig var det virkelig en øjenåbner hvordan vores vejrtrækning og kroppens medfødte reflekser påvirker vores vaner og præstation.

Det er jo faktisk relativt små ting vi selv kan og skal gøre, og så sker der rigtig meget.

Anne-Lene spotter detaljen, og er god til at holde fokus og opmærksomhed på den enkelte, også i gruppen.

Anne-Lene er magisk!

Kamilla Malmbæk, Advokat, DPO, The LEGO Group

Unik sammensætning

Særligt spændende ved Anne-Lene´s Intelligent Posture-oplæg og kursusforløb er den unikke sammensætning, og at hendes formidling er levende. Det gør os klogere på alle “de andre” ting der jo mærkbart påvirker vores trivsel - og at holdning ikke bare handler om “at rette sig op”.

Maiken Kroge Rosenberg. Leder af Dagplejen, Vejen Kommune

Lad dig inspirere, og sammensæt dit eget forløb

I hver af de to koncepter Intelligent Posture og Styrk det, der styrker finder du 3 workshops.

Du kan se de 6 forskellige workshops herunder og læse mere om hver enkelt.

Alt kan kombineres ud fra jeres ønske - for arbejdsmetoden er den samme - det er blot forskellige koncepter, der alle har til formål at binde kroppen og toppen sammen for den enkelte medarbejder og for jeres team som helhed.

Klar til at tage næste skridt?

Mine forløb er designet til at opbygge et solidt fundament i din virksomhed, skabe udviklingsrum og fokusere på forankring i dit team eller organisationen.

Få inspiration til at styrke trivslen på din arbejdsplads her, og udforsk Styrk det, der styrker i sidste sektion, der følger samme fundament, udviklings- og forankringsframework.

Oplevelsesforedrag

Skab fundamentet – det er et godt sted at starte jeres sundhedsfremmende indsats.

1:1 sparring

Et stærkt partnerskab og et personligt følgeskab, der giver fleksible fordele for din virksomhed.

Styrk det, der styrker

Konceptet, der lærer dig, hvad mental sundhed er, og hvordan vi styrker den.