Mød Anne-Lene Nielsen

Mental sundhed handler om at opbygge en ressource, som vi kan trække på, når vi bliver pressede

At styrke fra nul til plus

Mit navn er Anne-Lene, og for mig er fysisk og mental sundhed uadskillelige.

Jeg interesserer mig for det hele menneske og bruger min erfaring og uddannelsesmæssige baggrund som kiropraktor, specialist i bevægeapparatet og master i positiv psykologi til at hjælpe mennesker med både mental og fysisk trivsel og sundhed.

Positiv psykologi handler om, hvad der gør mennesker og fællesskaber i stand til at trives, have det godt og fungere godt.

At have fokus på det som fungerer, får ikke det som ikke fungerer til at forsvinde, men det giver os mulighed for at skabe en buffer, et reservoir af overskud, og giver mulighed for lettere at kunne håndtere udfordringer.

Vores fysiske krop kan ikke adskilles fra vores psyke. Det mentale er en del af vores fysik og vice versa. Gennem mit arbejdsliv har jeg imidlertid erfaret, at det for mange mennesker er en udfordring at finde den nødvendige balance i den mentale og fysiske sundhed.

Derfor har jeg udviklet koncepterne Intelligent Posture og Styrk det, der styrker specifikt for at kunne forstærke og optimere sundhed, livskvalitet og velvære, både hos den enkelte og kollektivt.

Referencer

Hjælp til at kvalificere beslutninger

Vi har brugt Anne-Lene som in-house sparringspartner i vores virksomhed

Hvor hun har hjulpet os med at kvalificere beslutninger i fht. medarbejdertrivsel og sundhed.

Som leder oplever jeg, at det kan være rigtig vanskeligt at vide hvad der er det rigtige at anbefale en medarbejder der ikke trives. Jeg ved ikke meget andet om fysiske skavanker og mentale udfordringer end hvad min egen erfaring rækker.

Derfor er det en stor hjælp, at kunne få rådgivning og sparring af Anne-Lene.

The LEGO Group

Styrkede fællesskab og gejst op til valget

Perioden op til et folketingsvalg er en super travl periode for os alle. Vi vidste, at vi ville have brug for at styrke fællesskabet og gejsten i de ofte lange arbejdsdage i vente.

Jeg havde tidligere mødt Anne-Lene på en workshop, hvorfor det var en no-brainer at bestille et IP oplevelsesforedrag.
Anne-Lene formidler med gejst, hvor det er svært, for ikke at sige umuligt, ikke at lade sig rive med. Hun taler levende, og er meget fagligt funderet og yderst generøs med sin viden.

Og så er det tydeligt at mærke, hvor meget hun brænder for at skabe udvikling hos dem hun arbejder med. Vi smiler stadig.

Lillian Hansen, Fuldmægtig, Statsministeriet

En virkelig god balance mellem aktive øvelser og reflektion

Anne-Lenes er en mester i tydelig og engagerende formidling. Hun har rigtig meget på hjerte, og hendes gejst smitter.
Det var tydeligt at Anne-Lene, på forhånd, havde sat sig ind i netop vores arbejde og udfordringer.
Workshoppen havde en virkelig god balance mellem aktive øvelser og reflektion, som alle var meget relevante for os.

For mig personligt gav det stof til eftertanke, at mærke, hvor kraftfuldt et redskab det er, at rette fokus styrker, og på det der fungerer, i stedet for alene at fejlfinde. Men også hvor svært det rent faktisk kan være.

Jane Michaelis, Medarbejderkonsulent, LIDL Danmark

Kontakt mig

+45 2655 8874

hej@annelenenielsen.dk