Referencer

Som at gå til psykolog – med hele sin krop

Et samarbejde med Anne-Lene er helt unikt – fordi vi kommer hele vejen rundt.

Kombinationen med fokus på det fysiske samtidig med det mentale, giver en virkning og oplevelse af, at føle sig som et samlet menneske.

Anne-Lene er god til at lytte og til at ”puffe” til en, og guide og vejlede til at lytte til kroppens signaler.

Jeg har en oplevelse af, at jeg ikke blot fysisk, men også mentalt bliver løsnet op og ”nulstillet” i mit samarbejde med Anne-Lene.

Kvinde, 37 år, Vejle

Anne-Lene har en unik evne til at møde mig, så jeg kender mig selv bedre, når vi skilles

Bevægelse og udvikling beskriver bedst mit udbytte af samarbejdet med Anne-Lene.

Hun har en coachende rolle og med stor indføling og faglighed hægter hun sig på de livstemaer, der er vigtige for mig.

Anne-Lene har en unik evne til at møde mig, så jeg kender mig selv bedre, når vi skilles igen.

Hun formår ved hver setting at balancere som den brugbare ekspert, og inddrage sin ekspertviden og instruktion i mødet med mig, præcis dér, hvor jeg er parat til at invitere nye vinkler ind i mit mindset.

Anne-Lene har tilført simple men powerfulde værktøjer. Det var det der skulle til, for at jeg igen kunne bevæge mig fremad.

Psykolog, 53 år, Sønderborg Kommune

Jeg blev mødt med en helt anden tilgang.

Jeg tror, det Anne-Lene kan – udover en fuldstændig uovertruffen faglighed vedrørende kroppen og sammenhænge mellem nerver, muskler og led – er at møde sine klienter lige der, hvor de selv har brug for det.

Jeg blev mødt med en helt anden tilgang. Hun bad mig først definere mit mål: Hvornår ville jeg være tilfreds? – og hvad ville min egen indsats være?

Kvinde, 34 år Kolding

Tilgangen og øvelserne var helt anderledes end hvad jeg havde oplevet andre steder.

Om jeg en dag bliver helt fri for at lave øvelser, og om der kommer et tidspunkt, hvor ingen situationer kan fremprovokere smerter – det må tiden vise, men at jeg har fået det meget bedre og stoler på min krop og tror på min fremtid igen – det er der ingen tvivl om – det skylder jeg Anne Lene en stor tak for.

Året før var jeg ved at give op – jeg troede ikke rigtig længere på, at jeg skulle blive fri for smerterne i min ryg og nakke igen. De var opstået et år tidligere, uden egentlig årsag.
Igennem et helt år havde jeg haft kontakt til flere fysioterapeuter, flere kiropraktorer, andre alternativer og via lægen blev jeg sendt til MR-scanning og var igennem ”hjulet” ved rygcenteret.

Der var ikke rigtig noget af det som hjalp – de mange øvelser gjorde ingen forskel. Jeg mener selv at jeg altid har levet et sundt og aktivt liv, med masser af træning og sund kost. Jeg synes derfor det var så uretfærdigt, at jeg i en alder af 28 år skulle have ondt og svært ved at passe mit rejse-arbejde som maskinmester.

Tilgangen og øvelserne var helt anderledes end hvad jeg havde oplevet andre steder – der blev virkelig lyttet til og analyseret på det jeg sagde.
Særligt den indledende analyse var super grundig og meget mere dybdegående end jeg havde oplevet det andre steder.
I min optik var fokus med øvelserne fra starten på noget helt andet, end der hvor jeg egentligt havde ondt, og jeg havde måske svært ved at skulle se det lykkes.
Men langsomt hjalp det.
Efter først at have lavet simple vejrtrækningsøvelser og senere ”underlige” mobilitetsøvelser i et par måneder, begyndte jeg langsomt at blive smerterne fri, jeg kunne lave stillesiddende arbejde igen.
Fra det punkt er det gået fortsat fremad. Vejen har også været lang, men her et år efter, er det kun i særlige situationer jeg oplever smerte – og jeg har ikke længere problemer med at passe mit arbejde. Øvelserne fortsætter jeg med at lave –dagligt. Vi har løbende tilpasset øvelserne. Det er med mig selv som er drivkraft, men med Anne Lene som supervisor og sparrings-partner, og det har været virkelig givende.

Om jeg en dag bliver helt fri for at lave øvelser, og om der kommer et tidspunkt, hvor ingen situationer kan fremprovokere smerter – det må tiden vise, men at jeg har fået det meget bedre og stoler på min krop og tror på min fremtid igen – det er der ingen tvivl om. – Det skylder jeg Anne Lene en stor tak for.

Mandlig klient, 29 år. 1:1 forløb

Det er virkelig spændende!

Så kort kan det siges.
Det går op for mig, at vi generelt ved alt for lidt om alle de sammenhænge der er mellem kroppen og toppen. Hvad der styrker os, og hvad vi selv kan påvirke og drage positiv gavn af.
Det der har gjort størst indtryk er sammenhængen mellem vejrtrækning, energi og beslutninger. Men også hvordan fremtoning og stemning(følelsesforurening) påvirker min præstation.

Ejerleder. IT-specialist, Odense

Vejrtrækning – Kan det være så svært? 

Hvis du som mig tænker, ja! Så kan jeg varmt anbefale et samarbejde med Anne-Lene.
Jeg fik en kæmpe aha oplevelse, efter at jeg i flere år har haft problemer med at trække vejret korrekt.

Har trukket vejret meget overfladisk, og ikke ned i maven. Det har for mig altid været meget unaturligt og anstrengende, når jeg har prøvet at trække vejret dybt ned i maven, og ikke i brystkassen.
I en session bruger Anne-Lene sine hænder, og trykker mig på toppen af hovedet, ikke noget jeg tænker yderligere over, indtil jeg pludselig kan mærke, at jeg helt ubesværet trækker vejret helt ned i maven!

Det var en fantastisk følelse, og jeg var sikker på at det kun lige var dér det fungerede, men 3 uger efter behandling var det stadig meget mere naturligt og let for mig at trække vejret ned i maven.
Jeg kan ikke forklare med fagord hvad det er Anne-Lene kan eller gør, men har du som mig problemer med vejrtrækningen, så kan jeg varmt anbefale det!

Jeg er normalt meget faktaorienteret, og skal kunne forklare hvad der gøres osv.

Det kan jeg ikke her, men jeg kan mærke at jeg for første gang i mange år endelig trækker vejret på en måde, der hjælper mig til færre smerter og spændinger og en hel masse mere.

Jeg kan ikke italesætte nok, hvor stor en betydning korrekt vejrtrækning har for hele kroppen og ens velbefindende

Katarina Bang, 34 år. Kolding.

Derfor er hun blevet et vigtigt følgeskab for mig.
Altid et både trygt og fortroligt rum at være i

8 år tilbage, skuldrende sad under ørerne, vejrtrækningen helt øverst i brystet og der var ”bobler på hjerne” – mit helt eget kendte stress-symptom.
Et møde med Anne-Lene kunne ikke fikse det, hvilket heller ikke var forventet, men det kunne gøre en markant forskel, og over tid skabtes der forandring.
Forandring der den dag i dag er helt afgørende for mig at vedligeholde. Anne Lene er meget mere end kiropraktor kun med knæk.
Først og fremmest har hun lært mig at trække vejret, og netop dét er vi stadig jævnligt nødt til at finde tilbage til.
Et sted hvor hun hjælper mig med at mærke efter i kroppen og toppen, nogen gange før jeg selv opdager det.
Netop derfor er hun blevet et vigtigt følgeskab for mig. Et følgeskab som troligt vedligeholdes måned på måned.
Nogle gang er det bare fordi det er rart, rart at checke ind – et pitstop, som sørger for at jeg “kører godt”. Andre gange kan jeg i den grad mærke at det er nødvendigt, og med kyndige hænder lykkes det Anne Lene at formidle og guide til omsætning af kroppens sprog.
Anne Lene er optaget af det hele menneske, og hun formår at formidle sammenhænge så det forståes.
Det er altid et både trygt og fortroligt rum at være i.
Min begejstring lader jeg gerne smitte, og jeg giver den gerne videre. Således har Anne-Lene formidlet viden og praktik til mine medarbejdere og endnu vigtigere også til mine børn.
Det er jeg dybt taknemmelig for.

Skoleleder, Jette La Cour Landergren 48 år, Vojens

Justere min hverdag for at få mere energi

Jeg kom til Anne-Lene med et sensibiliseret nervesystem, der har givet mig smerter og begrænset min fysiske aktivitet i næsten 10 år.
Jeg har prøvet alle mulige typer af behandling uden hjælp. Da jeg lidt tilfældigt kom i kontakt med Anne-Lene, mødte jeg for første gang en person/behandler, der fuldstændig forstår, hvad jeg kæmper med. Det var en kæmpe lettelse endelig at blive forstået og få forklaret, hvordan mit system (krop, hjerne m.v.) fungerer.

Anne-Lene er let at snakke med og en god sparringspartner/coach, der altid har et kompetent og meget ofte forskningsbaseret svar på det, jeg oplever med min krop. Man føler sig virkelig i gode hænder, og der er ikke den udfordring Anne-Lene ikke har et forslag til løsning på. Hun har bl.a. hjulpet mig til at vurdere, hvordan jeg kan justere på min hverdag for at få mere energi og undgå smerterne bliver for slemme. Det har bl.a. resulteret i, at jeg har tilpasset min arbejdstid, så jeg har en tre-dages weekend til at restituere i.

Annette Rohde, HR Consultant KIRKBI, Billund

Referencer

Brugbar ekspert, med en coachende tilgang

Som medarbejderkonsulent møder jeg mange forskellige mennesker hver dag, med hver deres udfordring eller problem.
Jeg har stor glæde af en løbende 1:1 sparring.
Anne-Lene er seriøs i sin tilgang, og altid med et glimt i øjet. Hendes gejst smitter.
Hun er ikke bange for at tage fat i de svære ting, og så hun er vedholdende.
Anne-Lenes stiller sig som den brugbare ekspert, med en coachende tilgang.

I fællesskab kigger vi på det der styrker og på det der fungerer, i stedet for alene at fejlfinde.
Det er altafgørende i fht. energi og empati, – men kan faktisk være ret svært.

Personligt har det givet stof til eftertanke, at mærke, hvor kraftfuldt et redskab det er at kombinere vejrtrækningsøvelser, bevægelse og samtale.

Jane Michaelis, Medarbejderkonsulent, LIDL Danmark

Det er virkelig spændende!

Så kort kan det siges.
Det går op for mig, at vi generelt ved alt for lidt om alle de sammenhænge der er mellem kroppen og toppen. Hvad der styrker os, og hvad vi selv kan påvirke og drage positiv gavn af.
Det der har gjort størst indtryk er sammenhængen mellem vejrtrækning, energi og beslutninger. Men også hvordan fremtoning og stemning(følelsesforurening) påvirker min præstation.

Ejerleder. IT-specialist, Odense

Som at gå til psykolog – med hele sin krop

Et samarbejde med Anne-Lene er helt unikt – fordi vi kommer hele vejen rundt.

Kombinationen med fokus på det fysiske samtidig med det mentale, giver en virkning og oplevelse af, at føle sig som et samlet menneske.

Anne-Lene er god til at lytte og til at ”puffe” til en, og guide og vejlede til at lytte til kroppens signaler.

Jeg har en oplevelse af, at jeg ikke blot fysisk, men også mentalt bliver løsnet op og ”nulstillet” i mit samarbejde med Anne-Lene.

Kvinde, 37 år, Vejle

Kontakt mig

+45 2655 8874

hej@annelenenielsen.dk

Få 3 intelligente øvelser der bringer kroppen på banen

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!